Heeft u een oude platenverzameling op zolder staan en wilt u uw lp’s verkopen voor een leuke prijs? Recordstack is ook het adres voor inkoop van tweedehands vinyl (oftewel lp’s). Wij zijn met name geïnteresseerd in de inkoop van elpees in de volgende genres; rock, hardrock, metal, punk, new wave en psychedelica. Recordstack hoort dan ook graag van welke artiesten of bands u elpees wilt verkopen en komt graag met u in contact! 

 

Uw lp’s verkopen? of toch niet…

Waarschijnlijk hecht u emotionele waarde aan uw opgebouwde platenverzameling van vroeger en is het toch een grote stap om deze lp’s definitief te verkopen. Recordstack koopt uw platencollectie als verzamelaar in, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare en eerlijke bestemming voor uw elpee verzameling! U verkoopt uw lp’s dus aan een liefhebber van vinyl, in plaats van handelaren die de elpees uiteindelijk weer zullen doorverkopen.

Hoe werkt het?

Stuur een email (recordstacknl@gmail.com) waarin u de volgende vragen beantwoord over de elpees die u wilt verkopen:

  • Welke artiesten en bands zijn er te vinden in uw platenverzameling?
  • Welke muziekgenre(s) bevatten de lp’s?

U kunt Recordstack eenvoudig bereiken via het volgende emailadres: recordstacknl@gmail.com

Simpel en snel lp’s verkopen

Wij zullen zo spoedig mogelijk, sowieso dezelfde dag nog, een reactie sturen om het eens te worden over de prijs. Hierna zullen we uiteindelijk een vervolgafspraak maken om de elpees bij u thuis op te komen halen en het verkopen van de lp’s eenvoudig en snel definitief te kunnen maken.

Uw elpees verkopen doet u bij:

Recordstack – Cause vinyl is the real deal!

Neem dus direct contact met ons op en wie weet tot ziens! En kijk ook eens op onze Recordstack Facebookpagina.